Όροι  Προϋποθέσεις & Τρόπος Πληρωμής


Το ηλεκτρονικό εμπόριο έχει συνδεθεί στη συνείδηση των καταναλωτών με τη χρήση πιστωτικής κάρτας. Οι πελάτες-φίλοι του aggelidoudiafimistika.com έχουν στη διάθεση τους πολλούς τρόπους πληρωμής για να μην έχουν αυτό το αίσθημα ανασφάλειας που προκαλεί η χρήση της πιστωτικής.
Οι τρόποι αυτοί είναι:

  • Αντικαταβολή: Με την παραλαβή των προϊόντων που έχετε παραγγείλει εξοφλείτε και το οφειλόμενο ποσό στον συνεργάτη που σας έφερε την παραγγελία, τόσο απλά και ασφαλή. Το κόστος αυτής της υπηρεσίας είναι ανάλογα με τον όγκο της παραγγελίας σας και τον τόπο παράδοσης.
  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό: Αφού έχετε συνεννοηθεί μαζί μας για το ακριβές ποσό που θα περιλαμβάνει και τα έξοδα αποστολής, εξοφλείτε την οφειλή σας στους λογαριασμούς της εταιρίας.

Για μεταφορά του ποσού της παραγγελίας σας μέσω e-banking άλλης τράπεζας, χρειάζεται να επιλέξετε το πεδίο "Επιβάρυνση με τα έξοδα όλων των τραπεζών - ένδειξη (OUR).

Μετά την κατάθεση χρημάτων παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα λογιστηρίου τηλεφωνικά στο +306946129448 ή μέσω email: aggelidoukaterina3@gmail.com Παρακαλούμε να μη ξεχνάτε κατά την κατάθεση να αναφέρεστε στον αριθμό παραγγελίας ή το ονοματεπώνυμο σας.

  • Πιστωτική κάρτα: Αν διαθέτετε πιστωτική κάρτα μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια μέσα από την φόρμα παραγγελίας μας. Δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος καθώς ακολουθούμε τις τελευταίες εξελίξεις κάθε φορά στο θέμα της ασφάλειας των συναλλαγών.